Nieuws

Nieuws

14-7-24: Petra is een aantal dagen naar Denemarken. De VSS week, dit weekend 2 shows met Lucy. Zaterdag werd Lucy 2 met een Excellent en een CK punt. Vandaag zondag werd ze 4e opnieuw met een Excellent en opnieuw een CK punt. Beide dagen een prachtig keurverslag en een hele blije Lucy in de show ring.

21-5-2024 : Beschuit met muisjes. Gisteren op 2e pinksterdag (20-5-2024)zijn ze geboren, de puppen van Judy. 4 stuks, 1 teefje en 3 reutjes. Onder het kopje puppen kunt u dit nestje weer volgen.

16-5-2024 : De laatste loodjes wegen het zwaarst. Nog een week en dan is Judy uitgeteld, haar buik is lekker dik.

10-4-2024 : Mooi nieuws, Als de natuur het toelaat verwachten wij half mei puppen uit de volgende combinatie.

Ch Gold line's Twistiny Non Stop   ''Nikolaj    X  Heartbreaker From Muskoka Dream's   '' Judy''

10-9-2023 : Zwolle outdoor show. Het werd een prachtige dag voor Lucy. Ze werd beste junior met het Jeugd CAC en als kers op de taart werd ze ook nog Beste teef met een vol CAC.

3-8-2023 : Een reisje naar Slovenie. Lucy deed het geweldig en haalde haar eerst Jeugd CAC. Het was de bedoeling dat we hier een mooi show weekend zouden hebben maar door een grote natuurramp met overstromingen en verwoestingen zijn we na 1 dag snel veilig terug gekeerd naar Nederland.

29-6-2023:  We hebben nog een teefje en reutje beschikbaar voor mensen met serieuze interesse.

19-6-2023 : Prachtig nieuws, De puppen van Diamond zijn geboren, je kunt ze volgen onder het kopje ''Puppen'' links op de pagina.

15-6-2023 : Vandaag een foto gemaakt van Diamond haar buik. Prachtig om te zien , tel maar

7-6-2023: Diamond haar buikje groeit lekker door. Nog 2 weken en dan is het zover.

2-6-2023: Lucy heeft haar eerste echte kampions titel nu binnen. Luxemburgs Jeugd Kampioen

19-5-2023 : Prachtig nieuws, We verwachten in de derde week juni puppen uit de volgende combinatie  Diamond  (Free Stride's Em's Sweet Sixteen) X Onyx (Irinstyle Onyx)

2-4-2023 : Dubbel show weekend in Luxemburg met een prachtig resultaat voor Lucy. Champion de jeunes Luxemburg en  een Curfts 2024 qualificatie

10-12-2022 : Vandaag 2 shows op de Brussel Dog show voor Pebbles en Lucy.  Pebbles haalde de volgende uitslagen : Een Uitmuntend op de ene show en een 2 Uitmuntend met het RCAC op de andere show. Lucy werd op beide shows Best Puppy met een Veel Belovend

25/26 - 11 - 2022: Twee dagen show in Friesland met Lucy. Op vrijdag de Fryslan cup waar Lucy Beste puppy bitch werd. En op zaterdag de Winnershow waarin ze Beste puppy van het ras werd. Weer twee prachtige show dagen voor de jonge ster.

15-11-2022: Afgelopen weekend een reisje naar Denemarken met Pebbles en Lucy. We waren naar de Winter Wonderland show in Herning. De meiden hebben goed hun best gedaan met mooie resultaten na 2 dagen show.

Dag 1   Lucy  5 Very Promising.  Pebbles 4 U in de open klas met een CK punt

Dag 2  Lucy  3 Very Promising. Pebbles 4 U in de openklas

5-11-2022 : Lucy had weer succes. Ze werd beste puppy op de internationale show in Bleiswijk

16-10-22: Weer een succesvolle showdag voor ons. In Genk werd Pebbles Beste teef  en Lucy Beste baby

17-9-2022:  Lucy Best baby van het ras op de Internationale show in Maastricht.

10-9-2022 : Lucy treed in de show voetstappen van veel van haar familieleden. Op haar eerste show, de kampioensclubmatch van Beagle Club Nederland 2022, wordt ze Beste baby teef en Beste baby in show

3-9-2022: Een show weekend met Pebbles in Luxemburg. Ze behaalt een vol CAC en een reserve CAC

18-7-2022: Pebbles is derde geworden met de lever rally tijdens de VSS in Denemarken

22-4-2022: De puppen zijn geboren , kijk bij het kopje puppen !!

18-3-2022: Eindelijk weer eens goed nieuws uit Wijdenes. In de tweede helft van April verwachten we puppen uit de volgende combinatie:

 Heartbreaker From Muskoka Dream's (Judy) X  Count the Stars From Elly's Pack (Charlie)

26-2-2022: Afgelopen week zijn we geheel onverwachts onze Djoplin verloren. Een inwendige bloeding, veroorzaakt door een tumor, maakte compleet onverwacht een einde aan het leven van onze Djoplin. Roepers Sweet Summer Dream ze was nog maar 10 en een half....

De laatste dagen van het jaar waren Petra en Leo samen met Diamond een paar dagen op visite in Denemarken. De rest van de meute was te logeren in Westerbork. De meiden samen met  de familie op de foto, Op de foto zie je 2 zonen van Domino, 1 zoon van Djanis, De laatste zoon van onze Dyma, Dylan inmiddels bijna 14 , En Odin de vader van 3 van onze nesten, De Diamantjes, de Roosjes en het James Bond nest.

6-12-2021 : Vandaag hebben we helaas afscheid genomen van onze Djane. Ze was erg ziek en er was geen uitzicht op herstel. Om haar niet onnodig te laten lijden hebben we dit zware besluit moeten nemen. Houden van is ook loslaten, maar het doet zo zeer. Djane, Proud Mary From Muskoka Dreams is 13 jaar en 1 maand geworden. Een laatste groepsfoto van onze meute, in onze handen en tussen haar meiden is Djane vredig ingeslapen....

19--8-2021 : De puppen van Diamond zijn geboren. Meer nieuws en foto's onder het kopje puppen

24-7-2021: Afgelopen week hebben we Diamond laten scannen en ja hoor ze is drachtig. Rond 20 Augustus verwachten we puppen uit de volgende combinatie;

Free Stride's Em's Sweet Sixteen (Diamond) X  CH Jarmani American Idol

Er zijn geen puppen meer beschikbaar.

30-5-2021 : Vanmorgen is Pebbles bevallen van 2 teefjes en 3 reutjes.. Alles is goed gegaan Moeder en pups maken het goed

26-4-2021 : Mooi nieuws Pebbles is drachtig. Vandaag hebben we haar laten scannen, en ja hoor er zijn puppen op komst. Vader is  Only the lonely From Muskoka Dream's  roepnaam Brownie. Eind mei worden de puppen verwacht. Er zijn geen puppen meer beschikbaar.

28-9-2020 : Afgelopen weekend zijn we met Djoplin naar de intenationale show in Maastricht geweest. Een corona proof show, het was wel even anders dan normaal. Djoplin deed het uitstekend en kreeg een 1 Uitmuntend. Ze is nu nog 1 punt verwijderd van haar Nederlands veteranen kampioenschap.

Terwijl wij met Djoplin en Judy in Denemarken en Zweden waren hadden de andere meiden een heerlijke tijd in Westerbork bij de Borkse heren. Op de foto pagina staan nog wat foto's van de meiden in Westerbork.

21-9-2020 : Het is een raar jaar. Door de corona staat alles in de hondenwereld stil. Shows zijn er bijna niet. In Denemarken was afgelopen weekend wel een show. Wij hadden een vakantie week in Zweden en Denemarken rond deze show gepland. Dus op reis naar Denemarken en Zweden. Judy en Djoplin gingen mee. Diamond hadden we naar Josephine gebracht en de ander dames logeren in Westerbork bij de Borkse familie leden. 

Op de show deden de beide dames het goed. Judy werd Beste pup in show ! Djoplin werd 2e in de veteranen klasse. 

14 -1-2020 : Het is nu officieel. We hebben de papieren van de nieuwe titel van Domino binnen. Veteranen Winster 2019

1 - 1 - 2020. Happy New Year voor iedereen. Ons jaar begon goed. De kruit dampen buiten waren nog niet opgetrokken als de puppen van Pebbles & Kevin het levenslicht zien.  3 reutjes en 1 teefje. Moeder en kinds maken het goed. Dit  nestje is weer te volgen onder het kopje puppen.

1 - 12 - 2019: Mooi nieuws. In januari verwachten we puppen uit de volgende combinatie.

CH Sweet Courage Appolo (Kevin) X Pebbles From Muskoka Dream's

8 - 11 - 2019 : Toch nog onverwachts hebben we afscheid moeten nemen van onze Djill. Het verdriet is groot. 15 jaar en 3 maand oud is ze geworden. Djill laat een grote leegte achter hier in de meute. 

28-9-2019 Vandaag waren we met Djoplin op de internationele show in Maastricht. Djoplin kreeg 1 U en Beste veteraan. Haar dochter, uit het laatste nestje ''De roosjes"  , Miley werd op haar eerste show  1 Veel Belovend in de Baby klasse. Hieronder moeder en dochter samen op de foto.

23-7-2019 De puppen zijn uitgevlogen. De Bondjes zijn allemaal naar hun nieuwe baasjes. De laatste puppen van het Rozen nestje vertrekken deze week.

Op dit moment is er een nestje puppen bij Jan en Jenny van Dijk. De combinatie is Dijocky From Muskoka Dreams X Sweet courage American Gigolo, Het zijn 6 reutjes, Er zijn nog drie beschikbaar. www.beaglecountry.nl

20-5-2019 Opnieuw beschuit met muisjes. De puppen van Djoplin en Odin zijn geboren. Vier dagen eerder dan de bedoeling was kwamen er 3 reutjes en 2 teefjes ter wereld.

15-5-2019 De puppen van Djanis en Odin zijn geboren. 4 reutjes en drie teefjes kwamen vanmorgen met een kiezersnede ter wereld.  Het nestje is vanaf nu te volgen via het kopje Puppen.

19-4-2019 : Puppen verwacht !!

Djoplin is in verwachting en verwacht eind mei haar nestje puppen.

 Roeper's Sweet Summer Dream (Djoplin)  X Sweet Courage American Gigolo (Odin)

Twee nesten tegelijk doen we eigenlijk nooit maar nu hebben we een uitzondering gemaakt omdat het voor beide dames hun laatste nestje zal worden.

13 -4-2019: Puppen verwacht !!

Vandaag is er een echo gemaakt van Djanis, en jahoor ze is drachting. In de derde week van mei verwachten we puppen uit de volgende combinatie.

Soul Finger From Muskoka Dream's (Djanis) X Sweet Courage American Gigolo (Odin)

2-4-2019: Hij is binnen. De officiele toekenning van de Benelux Veteranen Winster titel voor onze Domino

30-3-2019: We hebben een workshop zweetspoor op  wildzwijn gedaan met Diamond. Het was een prachtige dag. Werken met je beagle. 

2-3-2019:  Wat een prachtig show weekend voor Petra en Domino. Op vrijdag waren ze op de Peerd van Ome Loeks show in Groningen. Hier behaalde Domino een prachtige 1U in de veteranen klasse. En werd opnieuw Beste veteraan van het ras. Dit was ook voor haar het laatste punt wat ze nodig had om zich nu officieel Nederlands Veteranen kampioen te mogen noemen. Zaterdag herhaalde ze dit kunstje door opnieuw een mooie eerste plaats in de wacht te slepen. En als kers op de taart pakte ze ook de speciale titel  Veteranen Benelux Winster 2019. Een top weekend dus voor onze Domino, twee titels in 1 weekend.

2-2-2019 : We waren met Domino op de internationale show in Eindhoven. Domino werd beste veteraan van het ras met een heel mooi keur verslag.

14-12-2018 : Pebbles en Domino waren op de Holland Cup show in Amsterdam. Pebbles haalde een mooie 2U in een zware jeugdklasse van 7 teven. Domino werd beste veteraan teef en Beste veteraan van het ras.

8-12-2018 Brussels Dog show. Wait and See from Muskoka Dream's (Domino) . Beste veteraan van het ras en heeft  nu de titel : Belgian Veteran Winner 2018.  Pebbles krijg een 2u in de jeugdklasse.

28-10-2018. Petra was met Domino en Pebbles op show in Leuven. Het werd een succesvolle dag. Pebbles werd beste jeugdteef  en Domino beste veteraan en reserve beste teef.  Super trots op Domino met deze prestatie na een zware operatie een paar weken geleden.

22-10-2018. Diamond haar buikje blijft maar groeien. De andere meiden houden haar goed in de gaten. Nog 9 dagen.

16-10-2018. Het aftellen kan beginnen. Nog twee weken en dan kunnen de puppen geboren worden. Diamond heeft al een mooi buikje en het gaat goed met haar.

Hoera, goed nieuws Diamond is in verwachting. Begin november worden er puppen verwacht uit de volgende combinatie. Free Stride's Em's Sweet Sixteen (Diamond) x Sweet Courage American Gigolo (Odin)

9-9-2018  Gisteren waren we met Pebbles en Domino naar de kampioens clubmatch van de Beagleclub Nederland. Pebbles werd vierde in haar klasse. Domino werd tweede in de Veteranen klasse. Het was weer een mooie dag.

15 en 16 -7-2018 Pebbles, Daimond en Domino waren naar de Very Special show in Denemarken. Een hele week beagleplezier en twee dagen show met mooie resultaten. Pebbles werd een keer 2e en een keer 3e in haar klasse. Diamond haalde een 3e plaats en ook Domino haalde een mooie 3e plaats bij de veteranen. Meer foto's van deze mooie week komen in de fotogalaerij.

11-1-2018  Voor het aankomende nest zijn er geen pups meer beschikbaar!!!

11-01-2018 Alweer goed nieuws!!! Als alles goed gaat heeft Djanis eind januari een nestje met puppen. Vader is Sweet Courage Olympic Star  (aka Logan)

25-12-2017 Kerst 2017.....Heerlijk 1e kerstdagen vieren met Muskoka Dream's Beagles and friends!!!

31-10-2017 Gustav From Muskoka Dream's (woonde in Denemarken) overleed vorige week na een hersenbloedprop. Hij was helemaal blij en happy elke dag tot die een fatale prop. Rust zacht Gustav.  

18-10-2017 De puppen zijn geboren!!!! 8 stuks, 2 reuen en 6 teven. Het wordt het Donald duck nest.

12-10-2017 HOT NEWS......Muskoka Beagle Run Free dag 2.............2018!!! Datum wordt nog later bekend gemaakt!!!

18-9-2017 Hoera!! Wait and See From Muskoka Dream's ( Domino) is zwanger en de vader van de pups is Roeper's We're Gonna Groove (Goofy) ongeveer 20 oktober verwachten we de pups. ( Alle actuele nieuws over de puppen staat onder kopje puppen)

10-9-2017 Clubmatch Beagle Club Nederland Diamond (Free Stride's Em's Sweet sixteen) heeft een U gekregen in de jeugdklasse!!!

4-7-2017 HOERA!!!! Ze zijn geboren pups van Djoplin en Buck. 2 meisjes en 1 jongen!!! Moeder en pups doen het goed!! (verder nieuws over de puppen onder kopje puppen)

27-6-2017 Diamnond is geslaagd voor haar Vervolg 1 Cursus!!

31-5-2017 Als alles goed gaat worden er rond 4 Juli puppen verwacht!!!! Vader Buck en Moeder Djoplin (kijk onder kopje puppen)

6-3-2017 Diamond geslaagd 4 weken lang en 3 keer in de week de basiscursus volgen wat een top beagle.

28-2-2017 Diamond heeft er naar uitgekeken ze is v.a vandaag officieel in Nederland ingeschreven de hele inburgerings cursus gevolgd en blaft nu echt in het Nederlands.

22-1-2017 Op haar 2e show in Korsør, Denemarken haalde Diamond  het resultaat van Best Puppy Bitch!!!! Met dank aan keurmeester Gavin Robertson.


21-1-2017 Op de Beagle Club show in Korsør, Denemarken haalde Diamond op haar eerste show een 2e plaats in de babyklasse!! Met dank aan keurmeester Frank Kane.